Nu er Profil Smykker lukket permanent.

 Jan Jørgensen – fine jewellery atelier er flyttet til Blokhus, Springvandstorvet 4 – 6.

www.janjorgensensmykker.dk

Jer, som har følger os på Facebook, har sikkert set at sommeren 2017 stod på ombygning/makeover af butikken. Og vi har siden løbende ommøbleret.

Den største forandring i butikken, er at vi har lavet et levende atelier; guldsmedeværksted i butikken! Det består af to runde lækre egetræsborde med plads til 6 arbejdende guldsmede. 

I oktober 2019 fik vi nemlig endnu et værkstedbord aktiveret i butikken.

I løbet af 2020 har der været udskiftning af ansigterne i butikken – dog er der stadig 3 kendte ansigter, Jan, Lykke og Ulla som i de sidste 14 år har været indehavere. Og så har vi udvidet med 4 nye ansigter; Benjamin som er udlært guldsmed og Maja, Lise og Liva, som er guldsmedelærlinge. Vi 7 står for den daglige ekspedition, både i butikken og på webshoppen. Lykke står hovedsageligt for ekspeditioner i grossistleddet og af webordrer. 

Jan Jørgensen, som er designer og guldsmedemester gennem 4 årtier, har i alle årene haft grossistværksted på førstesalen, men virksomheden er blevet udvidet over de sidste år og er nu flyttet ned i butikken! Jan Jørgensens smykker er kendte og sælges over hele landet – samt selvfølgelig i Aabybro – og som noget nyt,  kan man nu, helt specielt, se smykkerne blive til “live”.

Jan Jørgensens smykkekollektion består primært af vielsesringe og klassiske smykker, med og uden diamanter, og du kan selv være med til at designe smykkerne. I kollektionen er der naturligvis både ringe, ørepynt og halskædevedhæng  i den nordiske rustikke stil, som er karakteristisk for Jan Jørgensen. Kollektionen bliver løbende tilføjet nye designs. Følg med på www.janjorgensensmykker.dk, på Facebook og Instagram.

Som alle nok ved, så er prisen på guld en lille smule svingende og Jan Jørgensens smykker kan som noget helt særligt, købes til den aktuelle guldpris. På webshoppen vises prisen, som er den er lige i øjeblikket, og da der ikke er moms på guld, så sparer du på den måde penge. Ligger du selv inde med guld, som smykkerne kan laves af, så sparer du endnu flere penge, for så betaler du kun for design og fremstilling!

Vær velkommen i atelieret og kom og se smykkerne og hør om mulighederne

eller se www.janjorgensensmykker.dk

Mere om butikken:

Vi er beliggende i Aabybro Centret og er stadig en guldsmedebutik med ure og smykker fra andre danske firmaer. Vi tilbyder et bredt udvalg af ure og smykker i alle prisklasser og til enhver lejlighed.

I dag består butikspersonalet af 7 personer og vi hedder:

Ulla T. Lagergaard Pedersen, medejer, salgsassistent og guldsmedelærling. Varetager smykkeproduktion og salgsarbejde.

Benjamin Hertzholm, guldsmed med 10 års erfaring. Varetager smykkeproduktion, design i samarbejde med kunder, salgsarbejde.

Maja Lynge, guldsmedelærling. Varetager smykkeproduktion og salgsarbejde/ekspedition.

Lise Højbjerg Bak, guldsmedelærling, salgsassistent. Varetager smykkeproduktion og salgsarbejde/ekspedition.

Liva Valentin, guldsmedelærling. Varetager smykkeproduktion og salgsarbejde/ekspedition.

Lykke Harpøth, medejer, salgsassistent og administrativ medarbejder. Varetager salgsarbejde, grossistwebshop og markedsføring m.m.

Jan Jørgensen, designer og guldsmed, medejer. Varetager al design, opsøgende grossistsalgsarbejde og smykkeproduktion.