Nu hedder vi ikke bare Profil Smykker!

Dem som har fulgt os på Facebook, har sikkert set at sommeren 2017 stod på ombygning/makeover af butikken.

Så nu hedder vi faktisk Jan Jørgensen – fine jewellery atelier  By Profil Smykker.

I butikken er vi det samme personale (Gitte, Lykke og Ulla) som i de sidste 10 år, vi er dog udvidet med et enkelt nyt ansigt, Nanna, som er butiksguldsmed. Og det er netop den største forandring i butikken, vi har nemlig lavet et levende atelier; guldsmedeværksted i butikken! Det består af et rundt lækkert egetræsbord med plads til 3 arbejdende guldsmede.

Jan Jørgensen, som er designer og guldsmedemester, har i alle årene haft værksted på førstesal, men virksomheden er blevet udvidet gennem de sidste par år og er nu flyttet ned i butikken! Hans smykker er kendt og solgt over hele landet og i Aabybro, og man kan nu som noget helt specielt, se smykkerne blive til “live”. Jan Jørgensens smykkekollektion består hovedsageligt af fingerringe, med og uden diamanter, og du kan selv være med til at designe smykkerne. 

Som alle nok ved, så er prisen på guld en lille smule svingende og Jan Jørgensens smykker kan som noget helt særligt, købes til den aktuelle guldpris. På webshoppen vises prisen, som er den er lige i øjeblikket, og da der ikke er moms på guld, så sparer du på den måde penge. Ligger du selv inde med guld, som smykkerne kan laves af, så sparer du endnu flere penge, for så betaler du kun for design og fremstilling!

Vær velkommen i atelieret og kom og se smykkerne og hør om mulighederne

eller se www.janjorgensensmykker.dk

Mere om butikken:

Vi er beliggende i Aabybro Centret og er stadig en guldsmedebutik med ure og smykker fra andre danske firmaer. Vi tilbyder et bredt udvalg af ure og smykker i alle prisklasser og til enhver lejlighed.

Vi har 2017 fejret 10 års jubilæum med de nuværende 4 ejere, som også er butikspersonalet, og vi hedder:

Gitte Pedersen, medejer, salgsassistent med adskillige års erfaring i branchen, varetager af daglig drift.

 Lykke Harpøth, medejer, salgsassistent og administrativ medarbejder og varetager grossistwebshop og marketing.

Ulla T. Lagergaard Pedersen, medejer, salgsassistent og guldsmedelærling. Varetager detailhjemmeside og webshop.

Nanna Østergaard, butiksguldsmed.

 Jan Jørgensen, designer og guldsmed, er også medejer, men som beskrevet i ovenstående, er han ikke butikspersonale på daglig basis.