Nu hedder vi ikke bare Profil Smykker!

Vi er en værkstedsbutik i løbende forandring – følg med her eller på Facebook, hvordan det skrider frem.

 

Nu er Profil Smykker =

 Jan Jørgensen – fine jewellery atelier.

www.janjorgensensmykker.dk

Jer, som har følger os på Facebook, har sikkert set at sommeren 2017 stod på ombygning/makeover af butikken. Og vi har siden løbende ommøbleret.

Den største forandring i butikken, er at vi har lavet et levende atelier; guldsmedeværksted i butikken! Det består af to runde lækre egetræsborde med plads til 6 arbejdende guldsmede. 

I oktober 2019 fik vi nemlig endnu et værkstedbord aktiveret i butikken.

I løbet af 2019 har der været udskiftning af ansigterne i butikken – dog er der stadig 3 kendte ansigter, Jan, Lykke og Ulla som i de sidste 14 år har været indehavere. Og så har vi udvidet med 3 nye ansigter; Cecilie, som er digital konceptudvikler og Maja, som er guldsmedelærling, samt Benjamin som udlært guldsmed. Vi 6 står for den daglige ekspedition, både i butikken og på webshoppen. Lykke og Cecilie står hovedsageligt for ekspeditioner i grossistleddet og af webordrer. 

Jan Jørgensen, som er designer og guldsmedemester gennem 4 årtier, har i alle årene haft grossistværksted på førstesalen, men virksomheden er blevet udvidet over de sidste år og er nu flyttet ned i butikken! Jan Jørgensens smykker er kendte og sælges over hele landet – samt selvfølgelig i Aabybro – og som noget nyt,  kan man nu, helt specielt, se smykkerne blive til “live”.

Jan Jørgensens smykkekollektion består hovedsageligt af vielsesringe og fingerringe, med og uden diamanter, og du kan selv være med til at designe smykkerne. I kollektionen er der naturligvis også ørepynt og halskædevedhæng  med og uden diamanter. Kollektionen bliver løbende tilføjet nye designs. Følg med på www.janjorgensensmykker.dk, på Facebook og Instagram.

Som alle nok ved, så er prisen på guld en lille smule svingende og Jan Jørgensens smykker kan som noget helt særligt, købes til den aktuelle guldpris. På webshoppen vises prisen, som er den er lige i øjeblikket, og da der ikke er moms på guld, så sparer du på den måde penge. Ligger du selv inde med guld, som smykkerne kan laves af, så sparer du endnu flere penge, for så betaler du kun for design og fremstilling!

Vær velkommen i atelieret og kom og se smykkerne og hør om mulighederne

eller se www.janjorgensensmykker.dk

Mere om butikken:

Vi er beliggende i Aabybro Centret og er stadig en guldsmedebutik med ure og smykker fra andre danske firmaer. Vi tilbyder et bredt udvalg af ure og smykker i alle prisklasser og til enhver lejlighed.

Vi har 2017 fejret 10 års jubilæum med de daværende 4 ejere.

I dag består butikspersonalet af 5 personer og vi hedder:

Lykke Harpøth, medejer, salgsassistent og administrativ medarbejder. Varetager salgsarbejde, grossistwebshop og markedsføring m.m.

Ulla T. Lagergaard Pedersen, medejer, salgsassistent og guldsmedelærling. Varetager smykkeproduktion og salgsarbejde.

Cecilie Borup, digital konceptudvikler og grafiker. Varetager salgsarbejde og online markedsføring m.m.

Maja Lynge, guldsmedelærling. Varetager smykkeproduktion og salgsarbejde.

 Jan Jørgensen, designer og guldsmed, medejer. Varetager al design, opsøgende grossistsalgsarbejde og smykkeproduktion.